Blog

IM Frankfurt

29.06.2022

Ironman ve Frankfurtu jsem chtěl jet už dřív, ale až letos jsem dal tomuhle závodu přednost před Moraviamanem. Závod není daleko, vždycky tam je velká konkurence a stejně tak to bylo i letos. Mým cílem bylo být do desátého místa.

Czechman

06.06.2022

Czechman je pro mě velmi vážený závod. Nejen kvůli své popularitě a kvalitě, ale také proto, že to byl můj první závod ve středním triatlonu v roce 2015. Při svém třetím startu v roce 2018 jsem zde získal i mistrovský titul, což jsem chtěl letos zopakovat.

PálavaRace

26.05.2022

Mým druhým letošním závodem byl PálavaRace na distancích 1,9 km plavání, 102 km kola a 20 km běhu. Tento závod jsem si dal do plánu s ohledem na nadcházející Mistrovství Evropy v Ironmanu, který je v německém Frankfurtu, a tak jsem na závod přijel z plného tréninku a bez nervozity, ale zároveň jsem chtěl vyhrát, takže jsem do závodu...

IM Texas

26.04.2022

Do Texasu jsme vyrazili v šesti lidech, já s dětmi, manželkou a jejími dvěma pubertálními bráchy. Odlétali jsme v sobotu 16. dubna, organizace nebyla nijak lehká, všechna ta potvrzení, očkovaní, testy.... Ale nakonec jsme vše zvládli bez větších problémů a po vyzvednutí auta na letišti jsme dorazili k večeru místního času na ubytování.